fbpx

Klima fylder meget i debatten, og den ER vigtig – men vi skal ikke glemme hvad der er i hverdagen betyder meget for os. Pendlerliv og skoler er 2 ting, der konkret kan gøre en forskel for famlierne.

Jeg synes, at vi pendlere fortjener mere end middelmådighed. Vi skal have hurtige forbindelser med tog og vores vej på arbejde skal være med mindre kø. Vi skal have udliciteret mere af togdriften og bygget mere motorvej, så vi kan få mere tid og dermed frihed til at leve livet!

Frihed er også noget vi skal have på skoleområdet. Det er alt for styret fra Christiansborg, og vi skal have åbnet for, at skolerne i langt højere grad kan indrette en hverdag, der passer til de elever, der er på skolen. Og forældrene skal have et friere valg, når der skal vælges skole – hvad enten det er privat eller folkeskole.

Læs hele artiklen her

Kategorier: Avis