fbpx

Jeg tror på fremtiden, og at vi kan løse de udfordringer, vi står over for – også når det handler om klimaet. Liberal Alliance har fremlagt et både visionært og ambitiøst klimaudspil, der kan flytte Danmark og verden mod at blive CO2-neturale i 2050.

Løsninger baseret på fornuft og teknologi
Klimaforandringerne skal imødegås med konkrete løsninger. De skal være finansieret, og skal være løsninger, der gør det lettere at træffe grønne beslutninger samtidig med, at vi alle kan leve i rige og frie samfund.

Forskning er vejen frem
Jeg mener, at Danmark skal gå foran og yde sit bidrag til den forskning, der kan gøre verden CO2 neutral. Liberal Alliance vil seksdoble investeringerne i forskning, og afsætte 0,2 pct. af BNP til en klimaforskningsfond. Det svarer til 3,7 mia. kr. om året, målrettet forskning i nye, grønne teknologier.

Hele verden skal med
Verdens klimaudfordring kan Danmark ikke løse alene. Derfor er forskning og innovation løsningen på, at vi også i fremtiden har et godt klima i hele verden.

Kategorier: Politik

0 Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *